KAP Evolution

  • Phone: 0032 2 460 76 56
  • Mail: info@kapevolution.be
  • Website: http://www.kapevolution.be
  • Address: Allée de la Recherche 12, 1070 Brussels
enfrnl

Functionaliteiten

TRAKKER

Opvolging van productie, zaken, projecten, werven

Revolutionair concept voor bedrijven die werken op bestelling en dienstenbedrijven! Budgettering, modellering, schatting en opvolging van productie, zaken of werven (aankopen, bevoorrading, geschatte kosten, voorziene werken), contracten, rentabiliteit en real-time vooruitgang, planificatie met anti « domino-effect », barcodepuntering, interactieve Gantt charts, PERT planning, reservatiediagram voor machines, geografische planning van personeel.

PRODUCT MANAGER

Productiebeheer

De GPAO-, MRP- en JIT-concepten heruitgedacht voor een geoptimaliseerde productie in strakke stroom, traçabiliteit van goederen, real-time berekening van de benodigheden, barcodepuntering, seriële productie, gekoppelde productie, productieplan, planificatie met anti « domino-effect », interactieve Gantt charts, reservatiediagram voor machines.

TRADE MANAGER - SALES

Industrieel commercieel beheer – Verkopen

Verwerking in ketting van het volledige verkoopproces: offertes, bestellingen, leveringen, facturatie. Maar ook industriële verwerking van: contracten, voorziene bestellingen en EDI, verpakkingen, teruggebrachte goederen, vervangingen, transporten, pickings.

TRADE MANAGER - PURCHASES

Industrieel commercieel beheer – Aankopen

Verwerking in ketting van het volledige aankoopproces: prijsaanvragen, bestellingen, ontvangsten, controle van de facturen. Maar ook industriële verwerking van contracten, voorziene bestellingen en EDI, teruggenomen goederen, vervangingen, pickings en onderaannemingen.

TRADE MANAGER - CARRIERS

Industrieel commercieel beheer – Transporten

Verwerking in ketting van het volledige transportproces: beheer van klanten- en leverancierstrajecten (rondes), beheer van leveranciers –en klantentransporten en van de magazijn/werkvloer transferten

PARC MANAGER

Onderhoud (CMMS), dienst-na-verkoop, opvolging van interventies

Beheer van dienst-na-verkoop en/of de onderhoudsservice, CMMS geïntegreerd in het ERP-pakket, curatief en preventief onderhoud, onderhoudscontracten, vervangingen, verhuurcontracten, historiek van de interventies.

System Modules

Systeemmodules

Basismodule van de Silicon Master ERP suite die alle algemene configuraties bevat, evenals de fax/mail toegangspoorten, de verschillende packs barcodefonts en de taalinterfaces.

Standard Modules

Standaardmodules

Signalisatiebeheer van klanten, leveranciers, artikelen … Deze functionele groep modules biedt ook toegang tot lotenbeheer, magazijnbeheer en de uitbreiding van het personeelsbeheer.

DOC Manager

Geïntegreerd documentbeheer

Kantoorautomatisering geïntegreerd in uw beheerssyteem. Link van alle types documenten met de gegevens van het ERP pakket, opening van gelinkte documenten vanuit de Silicon Master software, beheer van documentsjablonen (Word brieven aan klanten, Autocad plan van een artikel, Excel bijlage van een bestelling, commerciële mailing, …)

XRM

Agenda, afspraken, taken, acties

De organisatie van uw management en het geheel van uw personeel met toegang tot verschillende bronnen en via het netwerk. Gecentraliseerd beheer van de agenda’s, afspraken, acties, taken en opeenvolgingen van taken (« workflow »), dit alles geïntegreerd met de gegevens van het ERP-pakket. Real-time synchronisatie met Kerio, Google Agenda, MS Outlook, MS Exchange.

Marketing Manager

Marketing -en informatiebeheer

Dynamische organisatie van uw afzetmarkten en uw verkoopsteam. Informatie –en bezoekrapporten, informatiecampagnes, selectieprofielen, dit alles geïntegreerd met de andere gegevens van het ERP-pakket.

Flex Builder

Productconfigurator

De verschillende, ontelbare samenstellingen van uw producten die gesystematiseerd, geëvalueerd, berekend en afgemeten worden voorgesteld. Online configuratie van artikelen, nomenclaturen, gamma’s en prijzen via een gestructureerde opeenvolging van multi-level vragen, antwoorden, beperkingen, variabelen, opties, …

Plan Manager

Planningstools

Beheren is plannen. Plannen is de toekomst organiseren om nu efficiënt te zijn. Real-time berekening van tijdsvectoren, een echte “just in time” (JIT) planificatie engine, dynamische aankoop –en productievoorstellen, verwerking van de verbruiksplannen en verwachtingen.

Stock Manager

Stock-, depot- en magazijnbeheer

Uw goederenstroom onder controle. Multimagazijnbeheer met localisaties, stockage, destockage, goederenreservering, ingang van afgewerkte of half afgewerkte producten, transferts, assemblage, klassieke en cyclische inventaris, …

Silicon WMS

Optimisatie van uw opslagplaatsbeheer

Real-time beeld van uw stock, geïntegreerd traçabiliteitsbeheer, RMA, quarantaine –en vervalbeheer, mobiele transactie en real-time etikettering.

Stock Analysis Management

Stockanalysebeheer

Uw stock dynamisch onder de loep genomen met precieze opvolgingsmethoden: stockanalyses, bepaling van de waarden van bewegingen, automatische bepaling van klassen, bestelpunten en inventariscyclus, berekening van werken in uitvoering en van de waarde- en inventarisverschillen, met een parametriseerbare geïntegreerde boekhouding.

Shop floor manager

Online beheer van het atelier

Real-time tijdspuntering, real-time puntering van materialen met automatisch verbruik, supervisie, real-time vooruitgang, controle, uitgang goederen, levering, ontvangst, ingang goederen, transfert, productiecirculatie, real-time verbinding met de toestellen en machines in het atelier.

Label Maker

Online etikettering

Real-time etikettering voor een optimale opvolging van uw goederenstroom. Onmisbaar voor beheer per lot, per serienummer, in multi-magazijn en localisaties. Aansturing van industriële printers.

Liberty Scan

Stocktransacties met mobiele opvolging van de productie

Uw goederenstroom volledig gestuurd met behulp van draagbare scanners met batch of wifi-verbinding. Modulaire en interactieve systemen. Inventaris, picking, pick-up, transfert tussen magazijnen, productinformatie, productiecirculatie.

Control Manager

Beheer van de kwaliteitscontroles en metrologie

Beheer van controlegamma’s verbonden aan operationele gamma’s, metingen, onderhoud van meetapparaten en ijkingen. Real-time verbinding met uw meetinstrumenten.

Quality Management

Kwaliteitsmanagement

Beheer van ongelijkvormigheden, aanvragen tot verbetering en afwijking van de productspecificaties, correctieve en curatieve acties, nauwe interactie met de gecentraliseerde agenda en met het geheel van gegevens uit de geïntegreerde oplossing.

At Work

Aanwezigheidspuntering

Aankomst / vertrek registreren aan de hand van een badge, berekening van aanwezigheidstijden, beheer van ploegen en uurroosters, link met het sociaal secretariaat en andere uitkeringsinstellingen.

Education Manager

Opleidingsbeheer

Volledig opleidingenbeheer: Beheer van leerkrachten en leerlingen, planning van de opleiding, aanwezigheidslijsten en beheer van examens en diploma’s.

Interco Management

Beheer van communicatie tussen bedrijven

Geautomatiseerde verwerking van kruisgegevens tussen bedrijven. Spiegelbestellingen, trapsgezijze links met leveringen, verwijzingen voor de signaletiek tussen bedrijven (artikelen, klanten, leveranciers), facturatieketens tussen bedrijven.

Silicon Pipe

Synchronisatie tussen sites

Tools voor basissynchronisatie tussen sites op verschillende locaties.

EDI Transactions

EDI transacties

EDI import en EDI export: verbruiksplannen, voorziene bestellingen, afgesloten bestellingen, bevestigde bestellingen, leveringsborderellen, facturen, …

Integrated Add-ons

Geïntegreerde complementaire modules

Tal van andere applicaties zijn geïntegreerd in de Silicon Master ERP suite, waarvan: analyses en boordtabellen via dynamische kruistabellen, optimalisatie van het versnijden van materialen via een verbinding met ARDIS, het aansturen van het belsignaal in het atelier, …

Plug-in Manager

Integratie van specificiteiten in de standaard

Volledige integratie van specifieke functionaliteiten of applicaties in de Silicon Master ERP suite via het beheer van plug-ins die onafhankelijk zijn van de basisapplicaties.